Ledige stillinger

Vi søker 5 nyutdannede forretningskonsulenter!

ERPkonsult AS er et konsulentselskap med fokus rettet inn mot næringsmiddelindustri, distribusjonsvirksomheter og kjemisk industri.

Vi hjelper våre kunder med å ta i bruk og å utnytte IT-løsninger på en bedre måte. Vår kompetanse er å veilede våre kunder til å effektivisere sine arbeidsprosesser gjennom det potensialet som ligger i moderne IT løsninger.

Fagområdene vi arbeider innenfor er typisk; økonomi-finans, effektiv logistikk, integrasjonsdesign, kvalitet- og prøvetaking i laboratoriet, elektronisk kommunikasjon og matvare-sikkerhet.

ERPkonsult AS er “Preferred Partner” av Infor. Infor er en av verdens største leverandører av skybaserte ERP systemer, hvor vi bygger vår kompetanse innenfor deres Cloud Suite løsninger.

Du finner mer informasjon om Infor Cloud Suite her:
Cloudsuite Food & Beverage
Cloudsuite Chemicals

Hvem vi ser etter:
Du har relevant høyere utdanning, og har et ønske om å fordype deg i noen av disse områdene:

Som person trives du med utfordringer og liker å tilegne deg ny kunnskap, som anvendes og som deles videre. For oss er det viktig at du er positiv og bidrar til godt arbeidsmiljø.

Hva vi kan tilby:
Vi er for tiden 18 ansatte og holder til i trivelige kontorlokaler sentralt på Skøyen. Vi kan tilby spennende kundeprosjekter, utfordrende og varierte oppgaver, fleksibilitet i arbeidshverdagen, godt sosialt miljø og hyggelige kollegaer.

Kompetanseutvikling gjennom vårt opplæringsprogram og sertifiseringer gjennom Infor Campus.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger.

Attraktiv lunsjordning i kantine med høy kvalitet.

_____

Oppstart: August 2022

Dersom du er nysgjerrig eller har spørsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Eirik Lippert på tlf. 947 90 286 eller e-post: eirik@erpkonsult.no

Søknad og CV sendes til eirik@erpkonsult.no

Søknader vurderes fortløpende.

Vi gleder oss til å lese søknaden din!